Click me!! plz

Happy Fan :) Smile

My happy Nuff

Sep 18, 2010

Robot Kesan Bohong

Samad adalah seorang profesor terulung, dia berhasil mencipta robot yang boleh mengesan pembohongan, dia membuat robot itu sehinggakan ketika mendengar pembohongan, robot tersebut akan terus menampar si pembohong itu...

Samad dengan bangganya membawa robot itu ke ruang tamu dan menunggu anak lelakinya pulang. Tapi anaknya tidak kunjung pulang. Sehingga pagi barulah anaknya pulang.

"Kamu dari mana?" tanya Samad.
"Ada pelajaran tambahan ayah", jawab anaknya.
*PLANG* Robot tersebut menampar anaknya.

"Nak, ini adalah robot ciptaan ayah, dia akan menampar sesiapa yang berbohong! Sekarang katakan dengan jujur, kenapa kamu pulang lewat??!
"Maaf ayah... saya baru habis memonton movie di rumah kawan...".
"Cerita apa?
"Cerita Papadom ayah".
*PLANG*
"Katakan dengan jujur cerita apa?!"
"Maaf ayah... saya tengok cerita lucah".

Mendengarkan itu marahlah Samad.
"Kamu nie... kecil-kecil dah nakal... kamu nak jadi apa bila besar nanti?! Malukan ayah saja perbuatan kamu nie. Masa ayah kecil dulu , ayah tak pernah pun buat macam nie.

*PLANG* Samad ditampar oleh robotnya.
Suasana hening untuk beberapa ketika...

Isteri Samad kemudian masuk ke ruang tamu dan langsung berkata... "Huh, sama saja kelakuannya, ke mana akan tumpahnya kuah kalau tak ke nasi? Bagaimana pun sememangnya dia anak awak..."

*PLANG*
Robot menampar isteri Samad sebelum isterinya sempat menyelesaikan kata-katanya...dan semua terdiam...


10 comments:

  1. ahahaha.. last skali kantoi gak..
    tiga3 branak pembohong.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Salam everybody. just 2 inform semua bloggers agar tak jadi mangsa. please read my post and BE ALERT! kalau boleh, silalah forward to others. tq


    Attacked Page I

    Attacked Page II

    Baca kalau taknak jadi mangsa

    Tengok btul2!!

    ReplyDelete
  3. hehe bez2..lawak2..hehe kt ne ade jual robot tu ek..kt tesco ade x?hehe

    ReplyDelete
  4. Hahaha sah isteri dia curang !

    ReplyDelete
  5. knape mase budak tu mengeluarkan phase
    "Maaf ayah... saya tengok cerita lucah",
    dia tidak di lempang..?
    samad bukan bapak nye kan..tu dikira menipu jugak kan..or aku yg tak paham cite neh..haha

    ReplyDelete
  6. sb budak tu pun xtau samad tu bukan ayah dia..kira budak tu tgh berkata jujur la tu..hehe

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails