Click me!! plz

Happy Fan :) Smile

My happy Nuff

Jun 25, 2010

Ariel and Luna Maya seks skandal


Nama ni mesti korang penah dgr kan Ariel peterpan @ ariel peterporn..haha... sekrang ni kecoh pasal video seks diorang..mati2 xnak ngaku diorang yg wat...bagi aku la..dah wat ngaku je la..terang2 kot tu gmbar diorang..klu xnak kantoi, xyah la rakam..ni ada ke patut g rakam..bagi korang yg tgh mencari video and info pasal skandal ni...aku tolong mudah kan kerja korang..korang tgk la website ni...video panas tu still ada...klu xkena buang lagi la


http://www.luna-maya.com/

No comments:

Post a Comment

Link Within

Related Posts with Thumbnails