Click me!! plz

Happy Fan :) Smile

My happy Nuff

Jun 30, 2010

Masa Depan



Pukul Berapa


PUKUL BERAPA BUKA?

Pada suatu tengah malam telepon di rumah seorang pustakawan berdering.
 
"Pukul berapa perpustakaan akan di buka?" seorang pemuda di hujung talian bertanya.
 
"Jam 9 pagi encik, apa hal yang penting sangat encik menelifon saya tengah malam buta nie?" tanya pustakawan tadi.
 
"Tak boleh buka awal lagi ke?" pemuda itu bertanya lagi dengannada kecewa.
 
"TIDAK, tidak akan dibuka sebelum pukul 9!" si pustakawan menjawab dengan nada yang tinggi.
 
"Penting sangat ke sampai encik tidak boleh tunggu sampai pukul9 pagi untuk masuk?".
 
"Siapa kata saya mau masuk?" kata pemuda itu kesal,
 
"SAYA MAU KELUAR!"

Mengapa FB dikata kan Haram

Facebook buat kan anak terabai
  
Facebook buat kita xnak meninggal kan computer


Facebook buat kita lupa keadaan sekeliling


Ketagihan Facebook boleh membuat tubuh kita kurus, kerana lupa makan

Ketagihan Facebook juga boleh membuat kita jadi gemuk, kerana tak best bukak facebook tanpa mngunyah.


Ketagihan Facebook tidak mengenal usia, sampai baby pun ikut jadi Facebooker.

 

Sign Story

Cerita Binatang


Panda A : Asal hari ni panas sgt ye.aku xtahan la..dah la kita xd rumah nak berteduh
Panda B : Ko kena bersyukur, ada kotak untuk tutup muka kita pun kira ok dah. xd la kita kena pki fair and lovely kat muka

aku pun nak sepam dua..asik ko je yg hisap

Tadi ko kacau anak aku kan, meh sini aku belasah ko

Monkey wood sedang berlatih

Funny Sign

Toilet Sign

Hilang Tangan

SEX SIGN?
  
BEWARE

CAUTION!!

Jun 29, 2010

Lawak Lawak Lawak Lawak

Lawak 1
 
Suami : Kenapa Sayang menangis?
Isteri : Saya telah baca sebuah buku. Sad endinglah bang..
Suami :: Buku apa?
Isteri : Buku bank abg la


Lawak 2

Pada satu petang, si ibu membawa anaknye berusia 4 thn bersiar2 menaiki kete. Dlm perjalanan si ibu membunyikan hon.

Anak : Naper ibu bunyikan hon & saper org tu?
Ibu : Tu sedara kiter, kenalah hormat.

Dlm perjalanan mereka seterusnya mereka terserempak dgn seekor lembu yg nak melintas lalu si ibu membunyikan hon.
 
Anak : Itupun sedara kiter jugak ke?

 Lawak 3

Aderla sorang lelaki datang ke sebuah rumah untuk meminta derma. Derma untuk rumah orang-orang tua. seorang budak pun membuka pintu.
 
budak : derma ape bang?
lelaki : derma untuk rumah orang-orang tua. adik ada apa-apa untuk
didermakan?
budak : nanti jap.saya ambilkan atuk saya.
lelaki : ?????

 Lawak 4

Tunang Farid, Siti, menelefonnya untuk memutuskan pertunangan mereka.
 
Farid : Mengapa?
Siti : Saya dah bosan ngan awak. saya dah ada teman baru. Sebelum tu awak mesti kembalikan semua gambar saya.
Farid : Ok. Tapi saya tak ingatlah yang mana satu gambar awak, Nanti awak pilihlah sendiri. Yang selebihnya kembalikan kepada saya.
Siti : Erkkkkkk........ Benci .........

 Lawak 5

3 org menaiki motor dan ditahan polis trafik. Namun pemandu motor tersebut tidak berhenti. Katanya, 'Tak Muat Dah Tok, Kami dah bertiga !!!

Jun 27, 2010

Bila terlampau kaya

Arab student sends an e-mail to his Dad saying:
 
Dear Dad,
 
Berlin is wonderful, people are nice and I really like it here, but Dad, I am bit ashamed to arrive to my college with my Gold Mercedes, when all my Teachers travel by train.

Your Son
Nasser
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- ------

Sometime later Nasser gets reply to his e-mail from his Dad:

Loving son,
 
Twenty Million Dollars transferred to your account, please stop embarrassing us, go and get yourself a train too.
 
Your Dad
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- ------

Tikus Kuat

Three rats are sitting at the bar talking bragging about their bravery and toughness.

The first says, "I'm so tough, once I ate a whole bagful of rat poison!"

The second says, "Well I'm so tough, once I was caught in a rat trap and I bit it apart!"

Then the third rat gets up and says, "Later guys, I'm off home to harass the cat."

Piggy Bank

As a painless way to save money, a young couple arranged that every time they have sex the husband puts his pocket change into a china piggy bank on the bedside table. One night while being unusually athletic, he accidentally knocked the piggy bank onto the floor where it smashes.
To his surprise, among the masses of coins, there are handfuls of five and ten dollar bills. He asks his wife "What's up with all the notes?", to his wife which replies, "Well, not everyone is as cheap as you are."

Gambar lawak


Funny Picture!!

Jun 26, 2010

The best jokes


Two hunters are out in the woods when one of them collapses. He doesn't seem to be breathing and his eyes are glazed. The other guy whips out his phone and calls the emergency services. 


He gasps, "My friend is dead! What can I do?". The operator says "Calm down. I can help. First, let's make sure he's dead." There is a silence, then a shot is heard. Back on the phone, the guy says "OK, now what?"

Idiot

Sherlock Holmes and Dr Watson were going camping. They pitched their tent under the stars and went to sleep. Sometime in the middle of the night Holmes woke Watson up and said: “Watson, look up at the stars, and tell me what you see.”

Watson replied: “I see millions and millions of stars.”


Holmes said: “and what do you deduce from that?”


Watson replied: “Well, if there are millions of stars, and if even a few of those have planets, it’s quite likely there are some planets like earth out there. And if there are a few planets like earth out there, there might also be life.”


And Holmes said: “Watson, you idiot, it means that somebody stole our tent.”

Jun 25, 2010

Salah Sangka


Seorang orang tua sedang duduk di kerusi di sebuah taman bunga sambil menikmati udara petang.. Tiba-tiba seorang anak muda bergaya punk duduk di sebelah si atok tersebut…

Rambut anak muda itu dicat kuning dan hijau, sementara rambut-rambut yang berdiri dicat jingga dan ungu. Di sekeliling matanya diwarnakan hitam. Orang tua itu lama menatap si punk tersebut…


Merasa terganggu dengan tatapan orang tua itu.. pemuda punk itu bertanya.. “Eh, pakcik.. kenapa tenung saya macam tu..? apakah dulu waktu muda pakcik tidak pernah buat kerja yang gila-gila?”


Setelah menarik nafas panjang… orang tua itu menjawab.. “Tentu saja pernah. Dulu aku pernah mabuk teruk..


dan ketika mabuk itulah aku merogol seekor burung kakatua. jadi sekarang ini aku keliru… jangan-jangan kamu adalah anakku.”

Bila binatang ada FB


Kalau binatang ada fb, agak-agak begini lah ya komen-komen binatang tersebut kat STATUS yg mcm kowang selalu post tu.......

Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih...

Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi... kenyang burp, Alhamdulillah. ..

Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!

Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh! ...

Cicak : isteriku tersepit pintu

Kucing Betina: "Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa."

Ayam : Kawan2...kalu esok guwe tak update...bererti guwe udah di goreng....I luv u all... jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa...

Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa

Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap ... baru beli videocam baru ...

Kucing: Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!!

Tikus: Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot?

katak : malam ni nk wat konsert la..da lama x ujan ni..hangat oii..

ular : rasa mcm nk makan lauk telo la malam ni..mana nk cari ek..

Anjing: Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org.

Kuda: Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang.

Kura-kura: Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi

Siput babi: Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2

Gagak: Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles

Burung Kakak Tua: Penat betul nk ubah stigma masyarakat. Walaupun aku Burung Kakak Tua, tapi aku burung Jantan!!!

Babi hutan: susah betul nak cari makanan halal sekarang ni.

Kera: semalam GF aku bagi bunga. Sedap jugak kunyah

Tikus: Aku makan mee goreng mamak kat Al Naz maju@precint 9. Meh la join sekali.

Lalat: Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus.

Sotong; Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut

kucing : update petang karang tepat jam 5.00pm slow ngendap ala2 pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kak lela majnun. ..

lipas : merasmikan pengunaan kepak baru sekali bila dikembangkn. ..gerun tengok mmber aku kene tarik dgn jeli2 panjang kepunyaan cik cicak..eee seram nyeee....

itik serati : hahahhaa lawak2 ayam serama tu ade hati jalan tersengguk2. ...nk tiru aku le tu.. lol....

Ikan laga: Boring sey, duduk sorang2 dalam tanki ni.

Ikan parang; Kurang asam punya manusia, letak gambar aku kat depan bekas keropok

Ikan Jerung: Kenapa x de sorang pun nak add/approve aku. :-(

Ikan Sepat: Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam. Al Fatihah

Ikan Bilis: Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000.

Ikan Arowana: Cantik tak sisik I? Cantik kan ?

Ikan Mas Koki: macam mana nak kurus nie?

Udang: nasib baik aku xde tulang, xde la sakit badan..

Sotong: trauma la aku bile dgr perkataan 'salut tepung'..

Origin of Vuvuzela :)

Most Beautiful Man In The World

Xsangka ada manusia sggup buat cmni...aduh~~sakit gila

How to become the most beautiful girl in the world

Sweet ar..haha

Check out this SlideShare Presentation:

Janda Yang Nakal

Kisah Janda Yang Nakal Tersebut kisah sorang janda yang dah 2 kali bersuami. bercerai dengan suami yang pertama sebab suaminya tu yang suka memukul dan mendera. sementara suami ke-2 pulak walau pada mulanya bahagia tapi akhirnya suami tu menceraikan dia dan kahwin dengan pompuan lain. jadi selepas beberapa tahun, janda ni yang masih cantik mengambil keputusan untuk berkahwin buat kali yang ketiga. dia lantas mengiklankan diri untuk mencari jodoh ketiganya. si janda tu meletakkan 3 syarat:

1. lelaki tu mesti berjanji tak akan memukul atau mendera


2. lelaki tu tak akan lari meninggalkan dia


3. hebat di ranjang

so, selang beberapa hari, dtg sorang mengetuk pintu dengan kuat. lalu si
janda tu pun bukak pintu. alangkah terkejutnya dia bila yang datang tu tak berkaki dan bertangan. "saya datang untuk cuba nasib jadi isteri awak" kata si lelaki kudung tu. Lalu si janda tu meminta si lelaki tu untuk menjelaskan kalau dia dapat memenuhi 3 syarat seperti dalam iklan.

Lalu laki tu berhujah: "syarat yg pertama, dah tentu saya dapat penuhi disebabkan saya tidak ada tangan untuk memukul awak" "Syarat yang kedua, mana mungkin saya akan tinggalkan awak disebabkan saya tidak ada kaki untuk berlari" "Jadi syarat yang ketiga tu bagaimana nak buktikan " celah si janda tu. "Eeerrrrr, cuba awak fikir. tadi saya ketuk pintu dengan apa" ujar lelaki kudung tu dengan bangga.

Fikir2 lah sendiri ekkkk!!!!!!! !!!!!!!!

SIAPA YANG LEBIH MANJA, LELAKI ATAU WANITA

Di suatu ketika, pada suatu masa terdapat dua kumpulan iaitu satu kumpulan lelaki dan satu kumpulan wanita, sedang berdebat atas isu "SIAPA YANG LEBIH MANJA, LELAKI ATAU WANITA".

Kumpulan wanita menyokong, lelaki lebih manja daripada wanita, sementara kumpulan lelaki pula menyokong wanita lebih manja daripada lelaki.
Perdebatan berkenaan kelihatan seperti tiada penghujungnya dan jauh sekali akan tamat. Tiba2 bangun seorang dari kumpulan wanita.

Wanita cantik dan manis, belesung pipit di pipinya serta bertahi lalat di atas bibir dengan senyum menawan pun berkata, "Saya tetap mengatakan kaum lelaki adalah...adalah lebih manja daripada kaum wanita.....
Alasannya...semasa masih bayi dan kanak2, lelaki termasuk suami saya menyusu dengan ibu mereka dan apabila telah berkahwin pun kaum lelaki masih lagi menyusu termasuklah suami saya....."

Isteri Minta Cerai???

Satu petang yang hening...aku duduk berehat2 di depan umah sambil menghisap rokok jenama Thailand(murah skit)
sementara itu anak ku yang berusia 3 tahun sedang bermain2 di ruangan tengah...aku lihat dia tersenyum sorang2..ape lah yang dia pikir agaknyer...isteriku?ade kat dapur nun..memasak. bahagia kan famili ku ini...isteri ku mmg ckup rajin memasak, anak ku pulak petah berkata2 menghiburkan kami se famili..alahai...aku senyum sorang2 gak bangga memiliki famili ni....

Tgh aku dok senyum2 tetibe anak aku dtg...'abah..mak nak cerai...'
Aku tersentap..mata ku otomatik bepinar..rokok tetap maintain kt mulut..

Tetibe je dia nak minta perpisahan??? Aku ni bkn insan yang lemah,cukup nafkah zahir batin kat bini aku tuh.
Umah ni pun aku beli pakai nama dia...(aku beli je...dia yang bayar..hehehe) pas tu keta kt depan umah tu mmg aku dah habis bayar pun khas utuk dia (kancil 660 thn 1999)hape lagi yang kurang..dengan panas kepala ni aku terjah dia kat dapur

'YAH, APA KURANG KE KASIH SYG ABG KT AWAK?, APA ABG NI TAK HANDSOME LAGI KE SMPAI AWAK NAK MINTA TUUUU!!! TERGAMAK AWAK WAT ABG MACAM NIE.....!!!!'

Apa nie bang....susah sgt ke nak bagi?

YAH! AWAK JGN UJI SAYA!

Iye lah..lau berani buat lah...

YAAHHHHH......AWAK MELAMPAU! Kaki aku dah mengeletar,peluh menitik2,idung aku kembang kempis,kat telinge aku dah terdengar2 lagu Anang..jari jemari dah sejuk...sanggup kah aku ucapkan perkataan itu....

Iye..buat lah bang OIIIII...saya nak masak gulai ni g lah ambik serai tu cepat..boboi tak cakap kat awak ke...

HAH SERAI??????? Betuah punyer anak...pelat....

Ceyai Vs Cerai

Bila perempuan bawa keta~~Lawak!!


ni la masalahnya bila gurl bawa keta~~hahaa

Ariel and Luna Maya seks skandal


Nama ni mesti korang penah dgr kan Ariel peterpan @ ariel peterporn..haha... sekrang ni kecoh pasal video seks diorang..mati2 xnak ngaku diorang yg wat...bagi aku la..dah wat ngaku je la..terang2 kot tu gmbar diorang..klu xnak kantoi, xyah la rakam..ni ada ke patut g rakam..bagi korang yg tgh mencari video and info pasal skandal ni...aku tolong mudah kan kerja korang..korang tgk la website ni...video panas tu still ada...klu xkena buang lagi la


http://www.luna-maya.com/

MyFirstPost


Aku tubuh kan blog ni sebab aku nak luah kan apa yg aku rasa, kongsi ketawa ngan korang, buat korang terhibur. Banyak cte2 lawak aku ada tpi kalau aku sorang je tau macam xbest je lak kan, so aku nak share ngan korang semua.. Laughter is the best medicine rite. Dalam blog ni x semestinya aku akan post kan semua cerita yg lawak, ada gak yg menarik and maybe ada gak yg seram..hehe...so nnti kan post yg akan aku wat ye... aku happy dpt tubuh kan blog ni..aku harap blog ni dpt smbutan...Secara rasmi nya http://juz4appy.blogspot.com/
DITUBUHKAN

Link Within

Related Posts with Thumbnails